Hur ändrar jag vilka rubriker som går att välja?

I menyval Arkiv > Inställningar > Rubriker kan man redigera vilka rubriker som är valbara för anteckningar. Det går att fritt lägga till, ta bort eller ändra på rubriker. I samband med namnet på rubriken anger man också en siffra för vilken ordning rubrikerna ska ha i journalen när flera anteckningar har samma datum. Fälten skiljs åt med kolon (”:”).

Exempelvis brukar rubriken ”Aktuellt” sorteras före ”Bedömning” i journaler. Om två rubriker har samma ordningsnummer kommer den anteckning som skapats först att presenteras före den andra i journalen.

Det går även att välja mellan ett antal förbestämda mallar på olika språk eller med olika användningsområden. Välj en mall, och klicka på ”Uppdatera”.