Kan jag använda TerapiJournal på flera datorer?

Det finns inga begränsningar i hur många datorer TerapiJournal kan installeras på så länge det är samma användare. Samma registreringsnyckel ska användas.

Däremot finns dina klientuppgifter och journalanteckningar i specifik fil på datorn (journaldatabasfilen) och är därför inte automatiskt åtkomliga från en annan dator. Programmet lagrar inget i något ”moln” på nätet (av säkerhetsskäl). Om du vill använda samma journaldata från olika datorer måste du på något sätt flytta journaldatabasfilen mellan datorerna, till exempel på en extern hårddisk.